Lamstajine met verse vijgen, rozijnen en amandelen

  • 4 / 4 Duim omhoog
  • 3 Hartje

Lamsschouder gestoofd met verse vijgen en rozijnen, bestrooid met geroosterde stukjes amandel en sesam. Naar Claudia Roden en vandaag speciaal ter gelegenheid van Rosj Hasjana (maar even lekker als je het Joods nieuwjaar niet viert ). Daar hoort immers zoet bij om het nieuwe jaar zoet te maken. Ik serveer deze tajine met couscous en groenten.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Rooseveltlaan, Amsterdam

De kok

me chef20160708 201616 detail

Jacqwess

Hallo, mijn naam is Jacqueline en - hoe raad je het? - koken is mijn grote hobby. Ik leef alleen met...

Statistieken
  • 562Maaltijden gedeeld
  • 18Volgers
  • 283Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

12168Koks

36047Afhalers

91890Gerechten

204259Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde