Oosterse zalm met dille

    Dit is een gerecht waarin twee Oosterse families tot een soort fusion zijn gekomen. De van oorsprong Armeens-Perzische kok en kookboekenauteur Naz Deravian nam het recept over van haar Japanse stiefmoeder, die de (verrukkelijke) Perzische keuken combineerde met ingrediënten uit haar moederland. Het lijkt misschien een rare combi, dille en limoen met sojasaus, maar iedereen die dit gerecht gegeten heeft, vindt het heerlijk! Met saffraanrijst en Oosterse bietensalade.s

    Afhaalmomenten

    Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

    Maaltijdverzoek indienen

    Je kunt deze maaltijd op verzoek aanvragen! Verzoek de kok om binnenkort deze maaltijd te koken voor jou. Klik hieronder op: Verzoek Indienen.

    Prijs per portie: Prijs per portie  8,00

    Verzoek indienen

    Deel dit gerecht

    Afhaallocatie

    Google Map

    Rooseveltlaan, Amsterdam

    De kok

    me chef20160708 201616 detail

    Jacqwess

    Hallo, mijn naam is Jacqueline en - hoe raad je het? - koken is mijn grote hobby. Ik leef alleen met...

    Statistieken
    • 562Maaltijden gedeeld
    • 18Volgers
    • 283Bedankjes ontvangen

    Meer gerechten van deze kok ›

    Like Thuisafgehaald

    12197Koks

    36171Afhalers

    91992Gerechten

    204709Ontmoetingen

    Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde