JeabAeng

image

Sawasdee Kha, Ik ben Jeab. Ik kom uit Thailand. Ik ben moeder van twee lieve kleine meisjes. Ik hou van koken en ben altijd blij dat mensen mijn eten lekker vinden. Boven Thais eten, kan ik nog ander style eten maken; Chinees, Japans, Nederlands, Italiaans, fusion en umm wat ik lekker vind en leuk om nieuwe gerechten te maken.

Op 10 en 11 september 2018 haalde ik niveau 1 diploma van kokenkunstexamen door Ministry of Labour Thailand. Ik zal gewoon doorgaan met alle dingen verder ontdekken en uitproberen. In de wereld van koken, is echt alles voor mij eindeloos ...

Ik geef groente- en fruitsnijkunst les als hobby sinds jaar 2008.
Dit zijn mijn werkjes op youtube ... http://youtu.be/GDK418v9syY Kijk plezier !

Afhaaltijd : elke woensdag en vrijdag tussen 17:30 en 18.30 uur en elke eerste woensdag van de maand bied ik vegetarische gerechten aan
Opverzoek : 2-3 dagen minimaal van tevoren met minimaal aantal borden (per gerecht kunt u infomatie kijken) en ik kan eten klaar maken volgens afspraak met elkaar wanneer beste tijd voor u en voor mij is.
***Momenteel blijf ik alleen op vrijdag maaltijden aanbieden. Ik verwacht begin 2019 weer ook op woensdagen voor u te koken.

Parkeren : rond afhaaltijd is een beetje druk in onze straat. Zou heel handig zijn voor alle weggebruikers om met de fiets of lopen komen eten afhalen. Ons huis ligt vlakbij het parkeerterrein van winkelcentrum Vromade, je kunt daar ook gebruik van maken. Alvast bedankt voor medewerking :) Khob khun kha/ Thank you/ Dank u !

Mocht u vragen voor mij of advies willen geven, hoor ik het graag?
Email : lamjiek_jeab@hotmail.com

*Dankzij mijn moeder, zij is mijn idol vooral haar eten, was erg lekker en ik heb veel van haar geleerd*

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Goudplevier, Bodegraven

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 1181Maaltijden gedeeld
  • 15Volgers
  • 196Bedankjes ontvangen

Badges

  • Ik was bij de landelijke koksdag 2018!

Like Thuisafgehaald

11242Koks

72838Afhalers

90499Gerechten

197112Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde