Zalm in pittige kokossaus met korriander, rijst en komkommersalade en als dessert Trifle

  • 2 / 2 Duim omhoog
images8OY9PN7J

125 gram zalm blokjes, gegaard in pittige kokosmelk en verse koriander. Geserveerd met Basmati rijst en komkommer salade. Als dessert bosvruchten trifle.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

De kok

Luc en Nell in de hete luchtballon in de sneeuw

Just eat home made

Jaren ben ik werkzaam geweest als docent zorg en welzijn, met name het koken en bakken is mijn pass...

Statistieken
  • 151Maaltijden gedeeld
  • 13Volgers
  • 30Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

11863Koks

34975Afhalers

91582Gerechten

202089Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde