Geroosterde aubergine met fenegriek-walnoten topping met traditioneel kaasbrood en salade

  • 1 / 1 Duim omhoog
  • 1 Hartje
geroosterde aubergine

Een verrassend lekkere maaltijd uit de keuken van Eats meets West-land Georgië. Mediterrane smaak van geroosterde aubergine met een topping van fenegriek, walnoten en knoflook. Gereserveerd met traditioneel Georgisch kaasbrood en een salade.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Kantbloemsingel, Vleuten

De kok

IMG 0036

Kantbloem Kitchen

Statistieken
  • 78Maaltijden gedeeld
  • 5Volgers
  • 31Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

12245Koks

36099Afhalers

92295Gerechten

204141Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde