Hutspot 'oude stijl' met pastinaak/witte bonen, uiensaus en seitanworstje

  • 1 / 1 Duim omhoog

Hutspot met pastinaak is een variatie op de standaard Nederlandse hutspot. Het benadert het oorspronkelijke recept zoals dat gemaakt werd in de tijd dat de aardappel als eetbare knol nog niet in Nederland bekend was. De aardappelen zijn vervangen door witte bonen en pastinaken. Met name de witte bonen zorgen ervoor dat het gerecht wat minder "papperig" is dan wanneer er aardappelen worden gebruikt. Uiteraard gebruiken we ook uien. Deze laten we heel lang garen en dan maken we er een bruiene uiensaus van, voor het kuiltje.
Erbij een heerlijk gekruid seitanworstje! Zelf gemaakt. Dat wordt weer smullen!
Dit gerecht is vegetarisch en ook makkelijk veganisatisch te maken. Geef bij je aanmelding door of je dat wilt. Ook wanneer je ongeveer denkt af te halen.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Maaltijdverzoek indienen

Je kunt deze maaltijd op verzoek aanvragen! Verzoek de kok om binnenkort deze maaltijd te koken voor jou. Klik hieronder op: Verzoek Indienen.

Prijs per portie: Prijs per portie  7,15

Verzoek indienen

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

2e weerdsweg, Deventer

De kok

Cathy profiel

Keet mee

Mijn naam is Cathy Verschoor Ik ben natuurkok, natuurvoedingskundige en lesgever voeding. Ik ben van...

Statistieken
  • 90Maaltijden gedeeld
  • 13Volgers
  • 25Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

11855Koks

34961Afhalers

91561Gerechten

202066Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde