Ribolita (Toscaanse maaltijdsoep met palmkool)

  • 1 / 1 Duim omhoog
  • 1 Hartje

Mijn all-time favourite: " Een hartverwarmende wintersoep van bonen en cavolo nero (palmkool) waar je lepel rechtop in blijft staan." De reden om ooit mijn blog (K)eetmee te beginnen want " wat moet je nu met palmkool?' Inmiddels weet ik dat palmkool niet alleen prachtig is om te zien maar ook een zeer smakelijke groente is met een heerlijke ' beet'. Ik gebruik een verrassende combi met venkelzaad en pastinaak en ingemaakte tomaten van de Oosterwaarde en kievietbonen en ... hmm. Het is een eenpansgerecht, dus maar 1 bakje of pannetje nodig, maar wel (als altijd) een hele maaltijd.
Ribollita betekent ' opnieuw koken'. Opgewarmd is 'ie namelijk nog lekkerder dus bestel gerust een dubbele portie !

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Maaltijdverzoek indienen

Je kunt deze maaltijd op verzoek aanvragen! Verzoek de kok om binnenkort deze maaltijd te koken voor jou. Klik hieronder op: Verzoek Indienen.

Prijs per portie: Prijs per portie  7,15

Verzoek indienen

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

2e weerdsweg, Deventer

De kok

Cathy profiel

Keet mee

Mijn naam is Cathy Verschoor Ik ben natuurkok, natuurvoedingskundige en lesgever voeding. Ik ben van...

Statistieken
  • 90Maaltijden gedeeld
  • 13Volgers
  • 25Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

11857Koks

34963Afhalers

91561Gerechten

202067Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde