keuken van NOZ

Deze thuiskok kookt voor een buurtgenoot die extra hulp nodig heeft

Koken en bakken zijn mijn grootste hobby's.
Ik kook heel gevarieerd; van de Hollandse pot, tot pittig Mexicaans, kruidige Indiase curry's, Afrikaanse gerechten, Italiaans, alles waar ik maar zin in heb, en waar ik mijn gezin en Afhalers! blij mee maak.
Ook bak ik graag, en dan met name brood; zuurdesembrood, gistbrood, maar ook zachte bolletjes, of koffiebroodjes.
Ik hoop meer mensen mee te laten proeven uit de keuken van NOZ!

Keuken van NOZ in de media:

http://duurzaamvarkensvlees.nl/gerecht/gestoofde-varkenswangetjes-naar-luiks-recept/

http://www.deweekkrant.nl/pages.php?page=2475579

Bedankjes

  • imagesCA9A4I02

    De oliebollen waren weer erg lekker! Lekker luchtig van binnen en een krokante buitenkant. Bedankt, en een gelukkig nieuwjaar!

    Roos79 schreef op  over Oliebollen met krenten, rozijnen en appel

  • Wederom fantastische bollen! Volgend jaar komen we ook je andere gerechten proeven!

    WZ schreef op  over Oliebollen met krenten, rozijnen en appel

  • De oliebollen waren weer verrukkelijk!
    We tekenen vast in voor volgend jaar.

    Petronella 2 schreef op  over Oliebollen met krenten, rozijnen en appel

  • Wat hebben wij zitten smullen van die lekkere oliebollen!!! Dank je wel.. Volgend jaar nog maar een paar extra bestellen....

    Annelies1981 schreef op  over Oliebollen met krenten, rozijnen en appel

  • Oudejaarsavond heerlijk gesmuld van de oliebollen.
    Ze waren rijkelijk gevuld en overheerlijk !
    Jammer dat we nog zo'n tijd moeten wachten voordat het weer Oud & Nieuw is.

    I.L. schreef op  over Oliebollen met krenten, rozijnen en appel

  • Heerlijk en heel verrassend die wat zoetere smaak van het vlees! Bedankt dat de lekkere aardappel dauphinoise even in het schaaltje mee mocht. En er gaat niets boven je verse appelmoes!

    PY schreef op  over Luiks Stoofvlees met Aardappel Dauphinoise

  • Het is leuk dat alle foto's bij je gerechten heel herkenbaar zijn. Ze kloppen echt!
    Wederop een heerlijke maaltijd met witte vis, zalm en garnalen. Mooi fijngesneden prei en uitjes en volgens mij ook witte wijn. Bedankt weer!

    PY schreef op  over Hollands Visstoofpotje met MonChou

  • Ik vind het altijd extra spannend hoe iets smaakt als er ingrediënten in zitten die ik zelf zelden of nooit gebruik. Voor mij zijn dat (bruine) bonen en lamsvlees. Gelukkig is van Nienke álles lekker! Vandaag weer iets nieuws geprobeerd: lam korma. Het vlees was super mals, zonder vet eraan en in een hele lekkere saus. Met een frisse komkommersalade erbij en lekker zelfgemaakt plat brood. Toevallig had ik nog wat rijst in de koelkast staan en die heb ik er ook bij gegeten. Iedereen vond het heerlijk en erg speciaal!

    PY schreef op  over Lam korma

  • In één woord HEERLIJK !!

    Petronella 2 schreef op  over Lam korma

  • Lekkere stoofschotel met rundvlees en heerlijke Griekse kruiden. De licht zure witte koolsalade smaakte er super bij. Een aanrader!
    Bedankt Nienke!

    PY schreef op  over Stifado met Griekse koolsalade en rijst

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Facebook gekoppeld
  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 429Maaltijden gedeeld
  • 22Volgers
  • 194Bedankjes ontvangen

Badges

  • Ik heb mijn lekkerste lasagne aangeboden op Thuisafgehaald
  • Ik maak de lekkerste lasagne van Zwijndrecht!
  • Thuisafgehaald bestaat 3 jaar!
  • Ik heb met de landelijke kalfsvleesactie meegedaan!
  • Ik heb gekookt met Vadouvan Original Spices van Jonnie Boer!
  • + 14 Badges

Like Thuisafgehaald

12230Koks

36248Afhalers

92089Gerechten

204911Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde