Friszoete spinazieovenschotel

    Om de ovenschotel wat bite en variatie aan smaak te geven voeg ik er een venkel en een paprika aan toe. Een appeltje geeft een fris tintje aan de schotel. Spinazie blijft wel de hoofdpersoon. Een smeuïge aardappelpuree erover met een beetje oude kaas en dan de oven in voor het heerlijke korstje.
    Een recept van Rudolph van Veen.
    Ingr.: Appel, knoflook, paprika, rode peper, rode ui, spinazie, venkel, aardappelen, melk, nootmuskaat, olijfolie, oude kaas en rundergehakt.

    Afhaalmomenten

    Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

    Deel dit gerecht

    Afhaallocatie

    Google Map

    Geweldigershoek, Zutphen

    De kok

    Keukentje in de Berkelpoort

    Keukentje in de Berkelpoort

    Koken en bakken is misschien wel mijn grootste hobby en wil dit dan ook graag delen met anderen.
    I...

    Statistieken
    • 930Maaltijden gedeeld
    • 10Volgers
    • 139Bedankjes ontvangen

    Meer gerechten van deze kok ›

    Like Thuisafgehaald

    12216Koks

    36201Afhalers

    92051Gerechten

    204772Ontmoetingen

    Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde