Piccata van tomaat

    Piccata kun je maken van dunne lapjes kalfsvlees of kip, maar deze van die mooie vleestomaat is heel sappig en denk ik wel de lekkerste. Een kleurrijke saus van paprika's en champignons voor de tagliatelle maakt het helemaal af.
    Een recept van Rudolph van Veen.
    Ingr.: Champignons, Coeur de boeuf tomaten, knoflook, paprika-mix, rozemarijn, tijm, ui, bloem, eieren, olijfolie. Parmezaan en tagliatelle.

    Afhaalmomenten

    Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

    Deel dit gerecht

    Afhaallocatie

    Google Map

    Geweldigershoek, Zutphen

    De kok

    Keukentje in de Berkelpoort

    Keukentje in de Berkelpoort

    Koken en bakken is misschien wel mijn grootste hobby en wil dit dan ook graag delen met anderen.
    I...

    Statistieken
    • 930Maaltijden gedeeld
    • 10Volgers
    • 139Bedankjes ontvangen

    Meer gerechten van deze kok ›

    Like Thuisafgehaald

    11530Koks

    34252Afhalers

    91509Gerechten

    200626Ontmoetingen

    Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde