Sperzieboontjes met freekeh en tahini & Kofta

    Ook al gebruik ik waarschijnlijk bulgur in plaats van freekeh, deze lauwwarme salade wordt heel erg lekker. Een ode aan het simpele sperzieboontje. Om het compleet te maken lekkere kofta erbij.
    Een recept van Yotam Ottolenghi.
    Ingr.: Citroen, knoflook, peterselie, rode peper, sperzieboontjes, ui, ahornsiroop, boter, chiliflakes, freekeh/bulgur, munt, gehakt, kaneel, kervel, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, pijnboompitten, piment, tahin, zonnebloemolie en walnoten.

    Afhaalmomenten

    Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

    Deel dit gerecht

    Afhaallocatie

    Google Map

    Geweldigershoek, Zutphen

    De kok

    Keukentje in de Berkelpoort

    Keukentje in de Berkelpoort

    Koken en bakken is misschien wel mijn grootste hobby en wil dit dan ook graag delen met anderen.
    I...

    Statistieken
    • 930Maaltijden gedeeld
    • 10Volgers
    • 139Bedankjes ontvangen

    Meer gerechten van deze kok ›

    Like Thuisafgehaald

    12166Koks

    36045Afhalers

    91890Gerechten

    204259Ontmoetingen

    Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde