kerstavond 4 gangen menu.

Ook dit jaar weer een kerstavondthuisafgehaaldmenu. Dit keer 4 gangen. We beginnen met een amuse van een gemarineerde champignon met rosbief. Daarna een gevulde gepofte ui met naar keuze een vulling van een aangeklede aardappelpuree of een aangeklede krabsalade. Daarna een bloemkoolsoep met bacon en gremolata. Vervolgens het hoofdgerecht, Een bladerdeeg taartje met oa wortel, champignons en roomkaas, Spruitjes met cranberry's en varkenshaas met oa bacon en een topping van abrikozenjam met mosterd. Als afsluiting cheesecake uit een glaasje. Je krijgt de gerechten zo mee dat je thuis de soep en het hoofdgerecht nog even moet opwarmen (in de oven), instructies krijg je erbij.
Afhaalmomenten
-
- 17:30 - 18:00
6/8
€ 19,25
- Opgeven tot 10:00
De kok

Kombuijs
Hallo, mijn naam is Tamara Buijs. Koken is mijn hobby. Al vanaf juni 2012 kook ik voor thuisafgehaa...
- 4092Maaltijden gedeeld
- 38Volgers
- 168Bedankjes ontvangen
12220Koks
36220Afhalers
92075Gerechten
204850Ontmoetingen
Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde