Loulou’s keuken

C67F0132-2E91-4B37-8D27-B9FD02EA772B
3A19CAA1-C861-4ACB-9244-B9DB866A71AE

  Op Aruba liet ik het maken van de Arubaanse lekkernijen en snacks grotendeels over aan mijn oudere zussen. Arubaans eten, zoals soepen en stoofpotten kon ik al maken, maar Arubaanse taarten, croquetten, of quiches, snacks dus wat je bijvoorbeeld op een doorsnee Arubaans feestje kon krijgen, dat liet ik dus over aan mijn zussen.

  Sinds ik in Nederland woon, ben ik begonnen met het leren maken van veel van die Arubaanse snacks en gebakken. Inmiddels kan ik enkele recepten zo goed maken, dat ik deze Arubaanse lekkernijen met mijn buren wil delen die ze graag willen komen proeven.

  De snacks die ik hier kan aanbieden zijn o.a; gevulde ei, sardine au pain, kaasballen, quiche en opgerolde mais-ham.

  De taarten die ik op dit moment kan aanbieden zijn o.a.; jello/gelatine-taart, of zoals ze het op Curacao noemen; glas-taart, pompoentaart, up-side down (pineapple) taart, red velvet taart, broodtaart en 3-melkentaart.

  Daarnaast, voor wie ponche crema (of Arubaanse eggnog) lust en/of wilt proeven, kan ik heerlijke ponche crema maken in 4 verschillende smaken; vanille, chocolade, coco en pistache.

  Zodra ik wat extra’s gemaakt heb, ga ik dat hier opzetten. Maar als je een feestje gaat houden, of als je iemand met een exotische taart wilt gaan verrassen, of je wilt gewoon 1 of meerdere flessen (van 1 liter) van ponche crema kopen voor een verjaardagsfeestje, dan kan je altijd contact met me opnemen om te kijken of ik voor die speciale dag voor jou iets lekkers voor je kan maken.

  P.S: andere profielfoto is een kom jello-taart, met vanille ponche crema eromheen.

  P.P.S: Bovenstaande heb ik samen met mijn moeder geschreven omdat we eigenlijk al lang geleden afgesproken hadden dat ze hier een profiel gaat maken, zodat ze haar kookkunsten met andere mensen / haar buren kon delen (en zodat ze wat extras kon bijverdienen). Maar we hebben ook afgesproken dat het niet de bedoeling is dat ik deze profiel voor haar gaat beheren. Dit staat dus als test omdat weet zeker dat ze dit niet hier wilt zien :)

  Afhaallocatie

  Google Map

  Bielsenstraat, Leiden

  Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt

  Op zoek naar catering?

  Kijk hier voor catering in Leiden ›

  Like Thuisafgehaald

  11534Koks

  34254Afhalers

  91534Gerechten

  200631Ontmoetingen

  Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde