Spareribs Low & Slow gegaard op een smoker

  • 2 / 2 Duim omhoog
ribs

Deze spareribs worden niet voorgekookt ofzo maar in ongeveer zes uur, met rookhout, bij een lage temperatuur (115 graden) gegaard in een smoker. Het vlees komt dan makkelijk van de botten los en ze kunnen (desnoods) met mes en vork gegeten worden. Keuze mild tot licht pittig of redelijk pittig. Andere wensen bespreekbaar.

Portie is twee lange strengen (zie afbeelding).
Geen fratsen, puur een lekker stuk vlees :).

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Maaltijdverzoek indienen

Je kunt deze maaltijd op verzoek aanvragen! Verzoek de kok om binnenkort deze maaltijd te koken voor jou. Klik hieronder op: Verzoek Indienen.

Prijs per portie: Prijs per portie  7,50

Verzoek indienen

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Leeuwenburg, BARENDRECHT

De kok

bbqman2

LowAndSlowBarendrecht

Sinds iets meer dan een jaartje is het klaarmaken van vlees op de barbecue en/of smoker mijn hobby g...

Statistieken
  • 8Maaltijden gedeeld
  • 3Volgers
  • 3Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

11444Koks

33993Afhalers

91338Gerechten

199872Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde