Lucas' Wonderful World

image

NB ivm vakantie bieden we op het moment even geen maaltijden aan. Per 3-10 zijn we weer terug!
Tot dan.

Over ons..
We hebben een groot gezin. De eerste is zojuist getrouwd, dus we zullen zo wel uitbreiding krijgen. Onze kinderen komen met regelmaat bij ons eten, waarmee we vaak meerdere gerechten maken. We geven al sinds hun studietijd bakjes met eten mee + een gerecht voor de volgende dag.

We hebben veel inspiratie opgedaan tijdens onze reizen. Op het moment is het reizen door omstandigheden niet altijd mogelijk, maar als we de geuren in een locale toko opsnuiven, kunnen we niet meer wachten om helemaal blij naar huis te gaan en met de spullen aan de gang te gaan.

Wat ik niet bij elk gerecht ga aangeven is, dat we zoveel mogelijk met bio producten werken, maar ook wel eens bij Appie of de Lidl binnenlopen voor de groenten en fruit. Ik benadruk hierbij 'zo veel mogelijk' want niet alle ingredienten zijn verkrijgbaar in bio versie. Verder gebruiken we in India bestelde olie en kruiden voor onze currypasta's en de Thaise gerechten spicen we (op het laatst) op met lemongrassolie (probeer het eens, als je zelf Thais kookt!)

Ik begin om ongeveer 15:00 te koken. Mocht je iets aangepast willen hebben, laat me het dan even voor 15:30 uur weten. Omdat we veel aanvragen voor jonge kinderen krijgen, maken we voortaan de even weken pasta, en de oneven weken een stamppotje, om mee te bestellen. (Zie 'Kinderbordje' bij de menu's) Kindvriendelijke gerechten, boordevol groenten, maar eventueel met 'verstopte groenten' voor de moeilijke eters.

Tenslotte nog de opmerking dat het kan voorkomen dat je er zelf wat zout bij moet doen om de smaak wat 'te liften'. Verder kunnen er bruine randjes aan de groenten zitten, omdat we vaak de grill, of grillplaat voor de bereiding gebruiken.

Misschien tot ziens!

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Niasstraat , AMSTERDAM

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 1265Maaltijden gedeeld
  • 24Volgers
  • 354Bedankjes ontvangen

Like Thuisafgehaald

12164Koks

35807Afhalers

92222Gerechten

203366Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde