Marcella en Julia

original (Medium)

Soms ben ik Marcella en dan kook ik Italian style. Als Julia kook ik Franse klassiekers, maar ik laat mij altijd leiden door het aanbod van seizoensproducten. Ik kook zonder uitzondering met biologische groenten, vlees, vis, zuivel enzovoort. Als een ingrediënt niet biologisch verkrijgbaar is, vermeld ik dat in de omschrijving.

Bedankjes

  • IMG 4281

    Erg lekker! Goeie combi met de geitenkaas!
    Tevreden :)

    Ing@ schreef op  over risotto van spelt

  • Ook deze keer weer een buitengewoon heerlijke maaltijd, prima burgers, is wel wat anders dan de kartonburgers van de Mc. Alle ingrediënten waren in balans verwerkt in deze burgers en dat gaf een prima smaak beleving. Lekkere frisse komkommersalade erbij en je eindigt met een voldaan gevoel.
    Tot de volgende keer...

    tomtesterom schreef op  over Bonduelle "Big Bean" bonenburger met verse kruiden en een zelfgemaakte barbecuesaus

  • Werkelijk een overheerlijke kipragout, je moet er maar opkomen om deze combi te maken!
    Een heerlijk wijntje erbij en het genieten is compleet.
    Bedankt en tot de volgende keer...

    tomtesterom schreef op  over Kipragout met vadouvan original spices, groenten en rijst

  • Het broodje smaakte heerlijk. Vooral de gerookte kip en de kruidensaus waren bijzonder. Dank je wel, Marcella en Julia

    Alissa schreef op  over Pittabroodje met kipfilet en saus van vadouvan original spices

  • De broodjes smaakten heerlijk. Ik hoop dat je ze nog een keer wilt maken. Vooral de kruiden maken deze broodjes extra lekker. Dank je wel voor deze maaltijd.

    Alissa schreef op  over Pittabroodje met kipfilet en saus van vadouvan original spices

  • Het was héérlijk, bedankt! Wanneer ga je hem weer maken ;-) Groetjes Annemarije

    Mariposita schreef op  over Pompoensoep met vadouvan original spices kerrie

  • Ik hou erg van pompoensoep, ik ben altijd blij als het seizoen weer begint. Deze soep smaakte heel bijzonder door de kruiden die je gebruikt hebt: een heel klein beetje pit, maar vooral een zachte kerriesmaak. Voor herhaling vatbaar. Dank je wel, Marcella en Julia

    Alissa schreef op  over Pompoensoep met vadouvan original spices kerrie

  • Julia, heeeeeerlijk !! Genoten van de stoofpot. Ben zo benieuwd naar eventuele volgende Julia Child gerechten in 2014. Bedankt !!

    Jimbob schreef op  over Vlaams stoofpotje met rundvlees, uien en bier. Erbij peterselie aardappeltjes en gemengde groente

  • Het was lekker! De combinatie van smaken was goed en het was gelukkig niet te zout.
    Je proeft ook duidelijk verse producten en ook de portie was naar wens.

    Eem schreef op  over gevulde koolrolletjes

  • De Rapee Morvandelle was heerlijk ! Super vers uit de oven en de toevoeging van de ham is zeker een aanrader. Bedankt Tonny, kijken uit naar een volgende keer !

    Jimbob schreef op  over Rapée morvandelle met salade

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 59Maaltijden gedeeld
  • 9Volgers
  • 14Bedankjes ontvangen

Badges

  • Ik heb suikervrij gekookt met Ekoplaza!
  • Ik heb meegedaan aan de mini-cursus foodfotografie!
  • Ik heb gekookt met Vadouvan Original Spices van Jonnie Boer!
  • Ik heb lekkere Bonduelle Bonenburgers gedeeld met mijn buurtgenoten!
  • Ik heb mijn favo wilde zalm recept gedeeld en maak kans op het kookboek 'Visbijbel'!
  • + 4 Badges

Like Thuisafgehaald

11812Koks

86974Afhalers

97080Gerechten

195585Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde