Marcella en Julia

original (Medium)

Soms ben ik Marcella en dan kook ik Italian style. Als Julia kook ik Franse klassiekers, maar ik laat mij altijd leiden door het aanbod van seizoensproducten. Ik kook zonder uitzondering met biologische groenten, vlees, vis, zuivel enzovoort. Als een ingrediënt niet biologisch verkrijgbaar is, vermeld ik dat in de omschrijving.

Bedankjes

  • hallo tonny
    het was heerlijk we hebben gesmuld van je eten.
    ik bewaar de bakjes voor je
    groetjes lia

    willie wortel schreef op  over Irish stew met een twist

  • masha

    Ik heb vanavobd voor de eerste keer spelt gegeten en het was lekker!
    Het was lekker gemaakt met geitenkaas. Bedankt voor het delen.

    IndianDelicacy schreef op  over risotto van spelt

  • Mijn eerste ervaring met spelt; erg lekkere risotto met gesmolten kazen, voor herhaling vatbaar! Dankjewel Tonny Pennings!

    Nathalie 68 schreef op  over risotto van spelt

  • Hartelijk dank voor het heerlijke eten. Het is ons zeer goed bevallen.

    MiTi schreef op  over Italiaanse bolognesesaus

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 59Maaltijden gedeeld
  • 5Volgers
  • 14Bedankjes ontvangen

Badges

  • Ik heb suikervrij gekookt met Ekoplaza!
  • Ik heb meegedaan aan de mini-cursus foodfotografie!
  • Ik heb gekookt met Vadouvan Original Spices van Jonnie Boer!
  • Ik heb lekkere Bonduelle Bonenburgers gedeeld met mijn buurtgenoten!
  • Ik heb mijn favo wilde zalm recept gedeeld en maak kans op het kookboek 'Visbijbel'!
  • + 4 Badges

Like Thuisafgehaald

12115Koks

35658Afhalers

92014Gerechten

203091Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde