Mariet's keuken

51DF1598-05DE-4F0C-9258-713B88A01645

Graag verras ik u met mijn gerechten.

Koken en bakken met respect voor mooie en regionale ingrediënten maakt me een blij mens. Bij voorkeur kook ik met biologische producten die ik rechtstreeks bij de teler inkoop. Ik gebruik geen pakjes of zakjes bij de bereiding van de gerechten.

In mijn moestuin ben graag aan het werk om op kleine schaal eigen producten te kweken en deze eveneens dagvers te verwerken.

Kruiden zoals salie lavas bieslook rozemarijn dille en tijm zijn volop voorradig in onze tuin.

Het bakken van taarten zowel zoet als hartig is zeker ook aan mij besteed. Evenals een het bereiden van een heerlijk toetje.

Voor het verzorgen van een buffet- diner of lunch mag u mij eveneens vragen. Deze verzorg ik voor maximaal 30 personen.
Dit bespreek ik graag minimaal een week vooraf met u zodat ik goed af kan stemmen op uw wensen.

Ik geniet wanneer u geniet van mijn kook en bak resultaten

U kunt mij volgen op Facebook: mariet.bennenbroekgielen
Instagram: MarietKookt

Bedankjes

  • Ik wordt zo verwend door jouw kookkunsten. Deze combinatie had ik zelf nooit eerder gehad. En hoe smakelijk kan iets zijn! Zuurkool met deze keer gerookte zalm. myammmmm.
    Het eten was een feest en nu het nagenieten een nafeestje. Heerlijk alles zo tezamen. Dank en nogmaals dank.

    Maaike1 schreef op  over Zuurkooltaart met gerookte zalm, oude kaas en bieslook

  • Ik kreeg naast een verrukkelijke maaltijd, ook nog professionele tips mee rondom hoe ik mijn maal kan serveren. Helaas kan ik hier niet een foto plaatsen. Deze stuur ik wel naar de kok natuurlijk. :)
    De maaltijd was als gewoonlijk erg lekker van smaak en samenstelling. Tot de laatste hap er van genoten. Ik voel me verwend. Dank! en groet en tot gauw weer.

    Maaike1 schreef op  over Gepofte Bataat met Sloppy Joe

  • Wat een verrassende maaltijd!

    Astrid75 schreef op  over Gepofte Bataat met Sloppy Joe

  • Heerlijk herfstgerecht!

    Astrid75 schreef op  over Lamstajine met abrikozen

  • Hoi Mariet, Ik heb wederom heel erg genoten van jouw maaltijd. je legt de lat op deze manier wel hoog voor jezelf hoor!!! Hoe dan ook heb je een grote fan erbij. Ik blijf terugkomen. ook waardeer ik zeer dat je goeie zorg hebt ook voor het kleine. bv iets in de plaats van verse koriander omdat ik dat niet lust.
    Dus, wederom een succes en ik kom graag weer terug.
    groet Maaike.

    Maaike1 schreef op  over Pompoen kerrie masala

  • Wat was dit een goddelijke combinatie van smaken en "textures" ... alles even heerlijk en gewoon in een heerlijke combinatie waar ik letterlijk mijn vingers bij aflikte. En ik mag morgen lekker nog een keertje :) Heel veel dank voor je heerlijke kookkunsten!
    groetjes Maaike.

    Maaike1 schreef op  over Gevulde portobello met een salade van geroosterde zoete aardappels, zwarte bonen en chipote-vinegret

  • Wat een heerlijk herfstgerecht

    Astrid75 schreef op  over Rodekooltaart met appel gehakte walnoten en cognacroom

  • Ik heb weer heerlijk gesmuld. En voelde me weer met zorg omringd met de rijst voor mij. Dank en tot gauw weer!

    Maaike1 schreef op  over Chili Sin Carne

  • Mariet, dank voor wederom een heerlijke gezonde maaltijd met veel extra's erbij. Hg Loes

    Louisecatharine schreef op  over Chili Sin Carne

  • how-to-draw-cookie-monster-and-hello-kitty 1 000000012910 3

    Hoi Mariet, het was heerlijk! Goed op smaak en lekker gevarieerd met salade en stokbrood erbij! Dankjewel

    WD schreef op  over Canneloni met ricotta, citroen en spinazie. Erbij vers afgebakken stokbrood & salade van kropsla

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 104Maaltijden gedeeld
  • 6Volgers
  • 35Bedankjes ontvangen

Like Thuisafgehaald

12241Koks

36087Afhalers

92261Gerechten

204107Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde