Mariet's keuken
Graag verras ik u met mijn gerechten.
Koken en bakken met respect voor mooie en regionale ingrediënten maakt me een blij mens. Bij voorkeur kook ik met biologische producten die ik rechtstreeks bij de teler inkoop. Ik gebruik geen pakjes of zakjes bij de bereiding van de gerechten.
In mijn moestuin ben graag aan het werk om op kleine schaal eigen producten te kweken en deze eveneens dagvers te verwerken.
Kruiden zoals salie lavas bieslook rozemarijn dille en tijm zijn volop voorradig in onze tuin.
Het bakken van taarten zowel zoet als hartig is zeker ook aan mij besteed. Evenals een het bereiden van een heerlijk toetje.
Voor het verzorgen van een buffet- diner of lunch mag u mij eveneens vragen. Deze verzorg ik voor maximaal 30 personen.
Dit bespreek ik graag minimaal een week vooraf met u zodat ik goed af kan stemmen op uw wensen.
Ik geniet wanneer u geniet van mijn kook en bak resultaten
U kunt mij volgen op Facebook: mariet.bennenbroekgielen
Instagram: MarietKookt
Aanbod
Aanbod op verzoek
-
Lekkere lichte vleesmaaltijd. Ernaast ingelegde komkommer en een groene frisse salade
-
Een gezonde heerlijke lichte hoofdmaaltijd. Kleurrijk door de kerstomaatjes en de groene ringetjes van Lente ui Foto: Lekker (W)eten Herfst 2012
-
Venkel is een groente die goed combineert met andere groenten. Vandaag maak ik een schotel waarin de zomerse smaken van anijs van de venkel mengt met de...
-
Deze Sloppy Joe is met zoete bataat i.p.v. de bekende versie met een broodje vormt een smakelijke herfst hap De gepofte zoete bataat is met een een...
-
Smakelijke lichte hoofdmaaltijd door de pittige anijs achtige smaak van paksoi en de toevoeging van het sap en geraspte schil van een biologische...
Geverifieerde gebruiker
- Gegevens gecheckt
- Tevreden afhalers
Statistieken
- 124Maaltijden gedeeld
- 6Volgers
- 41Bedankjes ontvangen
12227Koks
36238Afhalers
92068Gerechten
204874Ontmoetingen
Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde