Mariet's keuken
Graag verras ik u met mijn gerechten.
Koken en bakken met respect voor mooie en regionale ingrediënten maakt me een blij mens. Bij voorkeur kook ik met biologische producten die ik rechtstreeks bij de teler inkoop. Ik gebruik geen pakjes of zakjes bij de bereiding van de gerechten.
In mijn moestuin ben graag aan het werk om op kleine schaal eigen producten te kweken en deze eveneens dagvers te verwerken.
Kruiden zoals salie lavas bieslook rozemarijn dille en tijm zijn volop voorradig in onze tuin.
Het bakken van taarten zowel zoet als hartig is zeker ook aan mij besteed. Evenals een het bereiden van een heerlijk toetje.
Voor het verzorgen van een buffet- diner of lunch mag u mij eveneens vragen. Deze verzorg ik voor maximaal 30 personen.
Dit bespreek ik graag minimaal een week vooraf met u zodat ik goed af kan stemmen op uw wensen.
Ik geniet wanneer u geniet van mijn kook en bak resultaten
U kunt mij volgen op Facebook: mariet.bennenbroekgielen
Instagram: MarietKookt
Aanbod
Aanbod op verzoek
-
Deze curry is bereid met courgettes bloemkool boontjes paprika ui tomaten knoflook en kokosmelk Met basmatirijst Foto Mariet
-
In dit hoofdgerecht is volledig biologisch. Naast rode kool uit de streek zit de frisse appel 'Rode van Boskoop' en gehakte walnoten erin verwerkt. In...
-
Deze pasta met spinazie en champignons is zo romig door de toegevoegde roomkaas. Foto uit kookboek Vegetarische keuken
-
Met verse abrikozen-nectarines-pruimen en bramen is dit een heerlijk fris zomers toetje. Foto Mariet’s keuken
-
Recept van Jamie Oliver Een pasta met kip en paddestoelen o.a. Gedroogde Porcini en verse paddestoelen en natuurlijk parmezaanse kaas, uit de...
Geverifieerde gebruiker
- Gegevens gecheckt
- Tevreden afhalers
Statistieken
- 124Maaltijden gedeeld
- 6Volgers
- 40Bedankjes ontvangen
12218Koks
36207Afhalers
92067Gerechten
204779Ontmoetingen
Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde