Rodekooltaart met appel gehakte walnoten en cognacroom

  • 1 / 1 Duim omhoog
  • 1 Hartje

In dit hoofdgerecht is volledig biologisch.
Naast rode kool uit de streek zit de frisse appel 'Rode van Boskoop' en gehakte walnoten erin verwerkt.
In de topping zit mooie Italiaanse Taleggio uit Bergamo (een gebied in Lombardije) en samen met zure room en knoflook vormt dat een mooie smaak . In het deeg is wat Picorino kaas verwerkt. .

De cognacroom maakt een smaakvol geheel.
Foto: Mariet’s keuken

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Maaltijdverzoek indienen

Je kunt deze maaltijd op verzoek aanvragen! Verzoek de kok om binnenkort deze maaltijd te koken voor jou. Klik hieronder op: Verzoek Indienen.

Prijs per portie: Prijs per portie  7,70

Verzoek indienen

Deel dit gerecht

Bedankjes

De kok

51DF1598-05DE-4F0C-9258-713B88A01645

Mariet's keuken

Graag verras ik u met mijn gerechten.

Koken en bakken met respect voor mooie en regionale ingred...

Statistieken
  • 124Maaltijden gedeeld
  • 6Volgers
  • 41Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

12218Koks

36213Afhalers

92077Gerechten

204808Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde