Michel488

DSCN0015

Ik kook op dinsdag en op vrijdag. Vaste afhaaltijden: tussen 17:30 en 19:00 u, opgeven tot 12:00 u. Ik bied uitsluitend hoofdgerechten aan. Deze probeer ik evenwichtig samen te stellen met groenten, eiwitten en koolhydraten. De porties zijn ruim voldoende. Met de vegetariër wordt rekening gehouden als u dat aangeeft bij uw bestelling. Ik hanteer een vaste prijs.
Koken is mijn passie en ik ben hier al lang geleden mee begonnen. Ik heb ruime ervaring in het koken voor groepen en ik vind het leuk om gerechten uit de wereldkeuken te maken: ik maak gerechten uit landen over de hele wereld waarvan ik denk dat men ze in ons land ook kan waarderen. Tegelijkertijd realiseer ik me dat ik misschien helemaal tegen de regels van het betreffende recept of tegen de tradities van het land kook, maar ik probeer me zo goed mogelijk in te leven in wat men met het recept bedoelt. Regelmatig kook ik samen met koks uit Egypte, Marokko, Syrie, Iran en Irak die mij hun recepten en gewoontes delen en mij beïnvloeden. Zo drink ik tegenwoordig mijn thee met saffraan en mijn koffie met kardemom.
Voor mij staat voorop dat mensen plezier aan mijn maaltijden beleven.
Ik let erop dat de maaltijd niet alleen lekker, maar ook gezond is.

Ik streef een hoge kwaliteit na: bij mij in de keuken vindt u geen pakjes of zakjes en kant-en-klaardingen. Ook ben ik tegen het gebruik van chemische toevoegingen: eten hoort in een keuken bereid te worden en niet in een laboratorium. Ik maak zoveel mogelijk zelf omdat ik het leuk vind om in de keuken te staan en nieuwe dingen uit te proberen.

Bedankjes

  • CCB53A68-545B-4D2D-BBA5-5ECC55182ABB

    Lekker hoor en echt wel genoeg

    912 schreef op  over Bruine-bonencurry

  • We hebben genoten van de boeuf stroganoff. Ook heerlijke aardappelkoekjes.
    Echt fijn om zelf eens een avond niet te koken.

    Jacky en Kay schreef op  over Boeuf Stroganoff met aardappelkoekjes

  • Het was voor ons alweer een tijdje geleden dat ik iets via Thuisafgehaald heb besteld.
    Het was erg lekker, jammer dat er maar heel erg weinig vlees in zat, wel veel kastanjechampignons.
    Bedankt voor de linzenschotel die erbij zat als extraatje, nog nooit gegeten.
    Was erg lekker met wat van de saus.

    Figjes schreef op  over Boeuf Stroganoff met aardappelkoekjes

  • Michel, het was een smakelijke afslluiting van m'n eet-seizoen. Gisteren begonnen met een eerste en ook zeer smakelijke 'thuismaaltijd': garnalen met rijst en salade. Groet Ferrie

    Ferrie schreef op  over Boeuf Stroganoff met aardappelkoekjes

  • CCB53A68-545B-4D2D-BBA5-5ECC55182ABB

    Erg lekker, vooral de risottO was heerlijk gekruid

    912 schreef op  over Bietenrisotto met fèta, gekarameliseerde walnoten en muntolie

  • CCB53A68-545B-4D2D-BBA5-5ECC55182ABB

    Heerlijk gesmuld

    912 schreef op  over Gado gado met rijst

  • Michel, het was weer een heerlijke mix van groenten, kroepoek en pindasaus. Gr Ferrie

    Ferrie schreef op  over Gado gado met rijst

  • Michel, het was een smakelijke maaltijd. Gr Ferrie

    Ferrie schreef op  over Eendenbout uit de oven

  • CCB53A68-545B-4D2D-BBA5-5ECC55182ABB

    Zoals gewo,onlijk weer heerlijk gegeten.

    912 schreef op  over Eendenbout uit de oven

  • CCB53A68-545B-4D2D-BBA5-5ECC55182ABB

    Het eten was vurrukkelik

    912 schreef op  over Aardappelwafels met gerookte zalm en zure room

Afhaallocatie

Google Map

Engelenburg, Haarlem

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Facebook gekoppeld
  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 657Maaltijden gedeeld
  • 16Volgers
  • 348Bedankjes ontvangen

Badges

  • Ik was bij de landelijke koksdag 2018!

Like Thuisafgehaald

11812Koks

86974Afhalers

97080Gerechten

195585Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde