albondigas en salsa verde / gehaktbalen in groene saus.

  • 1 / 1 Duim omhoog
  • 1 Hartje
albondigas verdes

in Mexico wordt gekookt zowel met (rode) tomaten en groene tomaten (tomatillos). Iets wat jammer genoeg in Nederland zelden of nooit heb gezien. Maar sinds kort in een van de Turkse supermarkten waar ik boodschappen doe heb ik een variatie van de Mexicaanse groene tomaten. En guess what? ze zijn lekker!
Het gerecht:
Lekkere gehakt ballen van mager rundvlees gevuld met stukjes ei en bacon. In een saus van groene tomaten, groene pepers en koriander en courgette met stukjes aardappel . Een vegetarische versie van de ballen is mogelijk en even lekker. Geeft het aan met je bestelling. Erbij, Mexicaanse witterijst en kleine wittebonen salade. Mmmmmh... lekker!!

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

De kok

ke rico

Mmmexico......Rico!

In Mexico geboren en opgegroeid. In Rotterdam wonende sinds 2004. Ontwerper van beroep en kok uit pa...

Statistieken
  • 223Maaltijden gedeeld
  • 23Volgers
  • 86Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

11652Koks

34598Afhalers

91131Gerechten

201402Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde