[bio] Bietenquiche met buffelmozzarella - The Green Kitchen

    Ik had bietjes meegekregen uit de moestuin van vrienden. En was even klaar met roosteren in de oven. Dus het werd quiche.

    Met een gevarieerd deeg van havermout, gemalen amandelen en walnoten, rijstmeel, roomboter en meer.
    De bietjes zijn mooi rood en geel. En de spinazie voegt nog wat groen toe.

    Geitenkaas hadden we niet in huis, dus het werd buffelmozzarella uut Grunn. Vast ook lekker.

    Ik kook 80/20 biologisch. De meeste ingrediënten zijn biologisch, in ieder geval de dierlijke en de groenten.

    Afhaalmomenten

    Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

    Deel dit gerecht

    De kok

    2011-07-21 Venetie 034

    Nienke Susanne

    Een keer per week staat er een groentepakket op me te wachten bij de biologische winkel. Koken wat d...

    Statistieken
    • 141Maaltijden gedeeld
    • 16Volgers
    • 49Bedankjes ontvangen

    Meer gerechten van deze kok ›

    Like Thuisafgehaald

    11810Koks

    86744Afhalers

    97690Gerechten

    194857Ontmoetingen

    Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde