Abrikozentaart met noten en lavendel

    Taart met verse abrikozen, amandelen, walnoten en een vleugje lavendel. Naar een heerlijk recept van Ottolenghi.
    Deze taart bak ik weer als de abrikozen geplukt zijn.

    De taart is 5 euro goedkoper bij gebruik van niet-biologische ingrediënten:

    Vrij van soja en pinda. Kan sporen bevatten.

    Afhaalmomenten

    Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

    Deel dit gerecht

    De kok

    Annelies van Swigchem

    Pure homemade happiness

    Mijn naam is Annelies en ik kook en bak erg graag. Het lijkt me leuk om jullie via deze weg kennis t...

    Statistieken
    • 38Maaltijden gedeeld
    • 3Volgers
    • 9Bedankjes ontvangen

    Meer gerechten van deze kok ›

    Like Thuisafgehaald

    11916Koks

    35054Afhalers

    91698Gerechten

    202181Ontmoetingen

    Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde