"Arista alla Fiorentina" - Varkensfricandeau uit Florence, Saffraan-Risotto en Gegratineerde Venkel

  • 1 / 1 Duim omhoog
Arista

Robert Kookt deze week Italiaans (en niet alleen pasta)!

De varkensfricandeau die vandaag op het menu staat is in de oven gegaard met rozemarijn, salie, knoflook en witte wijn.

Hierbij krijg je als bijgerechten saffraan-risotto en gegratineerde venkel.

Als je je opgeeft voor deze maaltijd, geef dan alsjeblieft ook de tijd aan dat je het wilt komen ophalen. Ik vind het fijn als je zelf je eigen bakjes meebrengt (vandaag liefst twee of drie bakjes). Mocht je die niet hebben, dan kun je voor € 0,50 een bakje van me kopen.



Allergie-info:
Dit gerecht bevat gluten.
Dit gerecht bevat geen noten, geen peulvruchten en geen verse koriander.
Overige allergenen-informatie is op aanvraag beschikbaar.

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

De kok

IMG 5652 - Copy

Robert Kookt in Amsterdam-West!

Sinds eind 2014 actief als thuiskok op Thuisafgehaald, kook ik momenteel iedere maandag en dinsdag v...

Statistieken
  • 1734Maaltijden gedeeld
  • 44Volgers
  • 664Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

12168Koks

36055Afhalers

91980Gerechten

204278Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde