"Citruskip" - Sous-vide Gegaarde Kippendijfilets met Hasselbackaardappeltjes en Regenboogworteltjes

  • 3 / 3 Duim omhoog
  • 2 Hartje

Deze kippendijenfilets zijn eerst een nachtje gemarineerd in een citrusmarinade, vervolgens gevacumeerd en zo'n drie uur in een waterbad "sous-vide" gegaard en tenslotte nog even nagekleurd op de gril.

Hasselbackaardappeltjes komen oorspronkelijk uit Zweden - ze zijn overdwars ingekerfd en met boter, knoflook, rozemarijn en zeezout gegaard in de oven.

De regenboogworteltjes tenslotte zijn ook sous-vide gegaard.

Als je je opgeeft voor deze maaltijd, geef dan alsjeblieft ook de tijd aan dat je het wilt komen ophalen. Ik vind het fijn als je zelf je eigen bakjes meebrengt (vandaag graag twee of drie bakjes). Mocht je die niet hebben, dan kun je voor € 0,50 een bakje van me kopen.

Wil je liever contant betalen? Dat kan! Vraag de maaltijd dan aan als maaltijdverzoek (maar wel graag alleen voor dag en tijdstip dat ik deze maaltijd heb aangeboden), je krijgt dan van mij een bevestiging dat ik je verzoek heb geaccepteerd.

Maaltijd gesmaakt? Bedankje is fijn!

Volg je me al, hier op Thuisafgehaald of op Facebook, Twitter of Instagram?
www.facebook.com/robertkooktinamsterdamwest
twitter: @Robert_Kookt
instagram: robert_kookt
Whatsapp/tel: 06-46816275
robertvanegmond@outlook.com


allergenen-info:
dit gerecht bevat de volgende allergenen: melk

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

De kok

IMG 5652 - Copy

Robert Kookt in Amsterdam-West!

Sinds eind 2014 actief als thuiskok op Thuisafgehaald, kook ik momenteel iedere maandag en dinsdag v...

Statistieken
  • 1613Maaltijden gedeeld
  • 44Volgers
  • 634Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

11535Koks

34259Afhalers

91547Gerechten

200652Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde