Sukadelapje met Knolselderijpuree, Stoofpeertjes en Koolrabi-Wortelsalade (kan ook vegetarisch)

  • 10 / 10 Duim omhoog
  • 5 Hartje
Map

Uit de Oud-Hollandse keuken, maar met een moderne draai - draadjesvlees van rundersukade, 24 uur sous-vide gegaard op matige temperatuur.

Hierbij een portie verse puree van knolselderij en aardappel, wat stoofpeertjes en een salade van koolrabi, wortel en peer.

Ik kan dit gerecht vandaag ook in een vegetarische variant voor je maken. Je krijgt dan bietenballetjes in plaats van rundersukade, graag vermelden als opmerking bij je aanvraag als je dit wenst (vegetarische versie te bestellen tot 12:00u op de dag van afhalen).

Ik vind het fijn als je zelf je eigen bakjes meebrengt (vandaag graag twee of drie bakjes). Mocht je die niet hebben, dan kun je voor € 0,50 een bakje van me kopen.

Wil je liever contant betalen? Dat kan! Vraag de maaltijd dan aan als maaltijdverzoek (maar wel graag alleen voor dag en tijdstip dat ik deze maaltijd heb aangeboden), je krijgt dan van mij een bevestiging dat ik je verzoek heb geaccepteerd.

Maaltijd gesmaakt? Bedankje is fijn!

Volg je me al, hier op Thuisafgehaald of op Facebook, Twitter of Instagram?
www.facebook.com/robertkooktinamsterdamwest
twitter: @Robert_Kookt
instagram: robert_kookt
whatsapp/tel: 06-46816275
robertvanegmond@outlook.com


allergenen-info:
dit gerecht bevat de volgende allergenen: melk, sulfieten
overige ingrediënteninformatie is op aanvraag beschikbaar

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

De kok

IMG 5652 - Copy

Robert Kookt in Amsterdam-West!

Sinds eind 2014 actief als thuiskok op Thuisafgehaald, kook ik momenteel iedere maandag en dinsdag v...

Statistieken
  • 1734Maaltijden gedeeld
  • 44Volgers
  • 663Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

12248Koks

36103Afhalers

92302Gerechten

204146Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde