Sabloniere

image

We eten en koken meestal vegetarisch. Af en toe wat kip en dan probeer ik altijd scharrelkip te gebruiken. Ik probeer waar mogelijk biologische produkten te gebruiken en gebruik liever geen pakjes en zakjes. De Arabische /mediterrane keuken spreekt mij erg aan. Ik maak veel gebruik van kookboeken als Plenty, World food cafe en Honey &Co. In de zomer maken we gebruik van de opbrengst van onze tuin in Frankrijk (fruit, pompoenen - alles zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen). De oogst is meestal overvloedig en alles is op hetzelfde moment rijp dus experimenteer ik graag met inmaak en jam en gelei. Soep staat vaak op ons menu in de wintermaanden, waarbij we graag nieuwe recepten uitproberen.

Bedankjes

  • k Ben toch gezwicht, Ellis! 'k wilde beide maaltijden tot zondag bewaren als m'n logé hier is maar: alles zag er zó lekker uit en alles rook toch zó lekker dat: ik er heerlijk van gesmuld heb; maar nog genoeg over heb, hoor. En wat nou toch echt een dubbele verrassing was! ik wilde het tasje opruimen, dacht: wat weegt dat zwaar en: bleek dat er tegen de zijkant ? ja, het pakje ham nog was...Had ik niet eens gemist :-) . Nou, wordt het zondag helemaal smullen! Hartelijk bedankt hoor! Gr. Coosje

    Jacoba. B schreef op  over Klassieke asperges

  • We hebben alle drie genoten van het heerlijke diner.

    Gerrita schreef op  over Klassieke asperges

  • Wat een super verwennerij, in alle opzichten!. Hier heb ik zelfs niet van kunnen dromen........Ja, en het eten: 't was allemaal weer even lekker en de combinatie met alle ingrediënten was voortreffelijk!. En: 'k heb gelijk alles door de helft gedaan zodat: het morgen weer feest is.......Hartelijk dank hoor!. Gr. Coosje

    Jacoba. B schreef op  over Fusilli met rucola, peer, walnoten en kaas

  • Wat een werk heb je er van gemaakt, Ellis! Alles was zó heerlijk! 'k Heb gesmuld van alles! 'k Heb zelfs nog een beetje bewaard voor morgen. Fijn en nogmaals: Bedankt! Coosje

    Jacoba. B schreef op  over Zomerse kalkoenfilet met citroen,

  • Weer een zeer geslaagde combinatie. Heerlijk gekruid.

    Gerrita schreef op  over Zomerse kalkoenfilet met citroen,

  • Niet alleen de maaltijd verdient lof! Wat een service, wat een service!! Meestal smaken bietjes een klein beetje modderig maar van deze heb ik echt gesmuld. Ik moest er eerst even aan wennen dat ze niet zo gaar waren als ik gewend ben maar: toen ik eraan gewend was, samen met de andere ingrediënten vond ik het wel lekker. En, omdat ik toch wel een "zoetekauw" ben: heb ik wel gesmuld van de rabarber maar: eerlijk is eerlijk: 'k heb de stukjes ouwerwets wat gestoofd met: ja, wat suiker en rozijnen...Smullen! En morgen: smullen we verder! Nog hartelijk dank voor het vorstelijke gebaar, hoor!. 't Is momenteel noodweer...........

    Jacoba. B schreef op  over Salade met bieten, venkel en rabarber

  • Zoiets maak ik zelf nu nooit, fijn dat jij het doet want het is erg lekker!

    Gerrita schreef op  over Zin in superfood?

  • Hartelijk dank voor de luxe maaltijd! Heerlijk, voedzaam én gezond en: het dessert: echt vorstelijk! Zoveel heerlijke dingen in zo'n vrij klein schaaltje. 'k Heb ervan gesmuld! Bedankt!. Gr. Coosje

    Jacoba. B schreef op  over Postelein salade

  • Niets teveel gezegd hoor! Heerlijk en: dan het toetje: wat een verrassing en: ik denk dat het oranje chocolade was wat steeds weer als een krokante zoete verrassing m'n tong streelde?.......Bedankt! Coosje

    Jacoba. B schreef op  over Zin in superfood?

  • Hierboven is niets teveel gezegd dat het een heerlijke/smakelijke bieten- enz. salade is en: ik ben nog maar op de helft: 'k verheug me nu alweer op de andere helft...........Hartelijk dank voor al het werk, Ellis, wat je aan m'n maaltijd(en) hebt besteed. Gr. Coosje

    Jacoba. B schreef op  over Heerlijke kip uit de oven met mooie bietensalade en bulgur

Afhaallocatie

Google Map

Weiver, Westzaan

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Facebook gekoppeld
  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 487Maaltijden gedeeld
  • 18Volgers
  • 211Bedankjes ontvangen

Badges

  • Ik heb lekkere Bonduelle Bonenburgers gedeeld met mijn buurtgenoten!
  • Ik heb meegedaan met de EetGeenDierenDag op 4 oktober!
  • Ik heb van 3 t/m mei Fair Trade maaltijden aangeboden tijdens de World Fair Trade Week!
  • Ik heb met Bio+ producten een heerlijk feestmaal gekookt!
  • Ik wil vegetarische mogelijkheden op de Thuisafgehaald!
  • + 2 Badges

Like Thuisafgehaald

11448Koks

34003Afhalers

91237Gerechten

199897Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde