Sabloniere

image

We eten en koken meestal vegetarisch. Af en toe wat kip en dan probeer ik altijd scharrelkip te gebruiken. Ik probeer waar mogelijk biologische produkten te gebruiken en gebruik liever geen pakjes en zakjes. De Arabische /mediterrane keuken spreekt mij erg aan. Ik maak veel gebruik van kookboeken als Plenty, World food cafe en Honey &Co. In de zomer maken we gebruik van de opbrengst van onze tuin in Frankrijk (fruit, pompoenen - alles zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen). De oogst is meestal overvloedig en alles is op hetzelfde moment rijp dus experimenteer ik graag met inmaak en jam en gelei. Soep staat vaak op ons menu in de wintermaanden, waarbij we graag nieuwe recepten uitproberen.

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Weiver, Westzaan

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Facebook gekoppeld
  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 487Maaltijden gedeeld
  • 21Volgers
  • 211Bedankjes ontvangen

Badges

  • Ik heb lekkere Bonduelle Bonenburgers gedeeld met mijn buurtgenoten!
  • Ik heb meegedaan met de EetGeenDierenDag op 4 oktober!
  • Ik heb van 3 t/m mei Fair Trade maaltijden aangeboden tijdens de World Fair Trade Week!
  • Ik heb met Bio+ producten een heerlijk feestmaal gekookt!
  • Ik wil vegetarische mogelijkheden op de Thuisafgehaald!
  • + 2 Badges

Like Thuisafgehaald

11618Koks

34503Afhalers

91306Gerechten

201212Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde