artisjokken-courgette-mozzarellataart& gegrilde rosenvalaardappeltjes, grote salade& dressing

  • 2 / 2 Duim omhoog
image

Heerlijk Toscaans lente gerecht. De artisjokken zijn nu in het seizoen dus maak ik er graag gebruik van.
Ik gebruik verder: kleine courgettes, knoflook, ricotta, geitenfeta en bosui, verse thym en bleekselderij.
Een mond vol smaak dus!
De mozzarella is de enige echte D.O.P. Rauw- buffelmelkse.
Krokant gegrilde rosenvalaardappeltjes met een ruime frisse salade met kruidendressing.
Let op , tot 18.30 uiterlijk afhalen!

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

De kok

image

SaskiaKookt & Koksaffaires

Mijn visie op koken en eten is veranderlijk. Mijn hele leven is voor een flink deel gewijd aan een z...

Statistieken
  • 2472Maaltijden gedeeld
  • 62Volgers
  • 743Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

12158Koks

35800Afhalers

92211Gerechten

203340Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde