boeuf bourguignon

  • 1 / 1 Duim omhoog
beef

Het stoofvlees werd klassiek gestoofd in een mengsel van bouillon en rode, Bourgondische wijn. Voor extra smaakmakers wordt gekozen uit knoflookteentjes, ui en kruidentuiltje.Als groenten wortel, bleekselderij en krieltjes
Net voor het einde van de stoof tijd worden klassiek ook nog zilveruien en champignons toegevoegd.
Na 16.30 kan je altijd nog even bellen.



Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

  • We hebben genoten van een heerlijke "zachte" maaltijd met alle ingrediënten in de juiste verhouding, dankjewel.

    Tatjana schreef op  over boeuf bourguignon

Afhaallocatie

Google Map

St.Jacobslaan, Nijmegen

De kok

PICT3245

smaakrijk

Statistieken
  • 215Maaltijden gedeeld
  • 21Volgers
  • 62Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

12220Koks

36220Afhalers

92075Gerechten

204849Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde