Babi Ketjap, kipSaté met boontjes, rijst en satesaus

  • 10 / 10 Duim omhoog
  • 7 Hartje
image

Babi ketjap van langzaam gegaard (4 uur) Procureurvlees (varkentje is van KDV (Keten Duurzaam Varkensvlees) met verse kruiden en specerijen (oa gember, ui, rode peper, knoflook, sojasaus, peper, zout, koriander en komijn).
De babi is tussen mild en licht pittig.
De SATÉ is van malse kippendijfilet (2stuks) met diverse kruiden. Ik maak er een heerlijke satésaus bij. Mmm...

Met (gele) basmatirijst en licht pittige boontjes

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

De kok

IMG 0986

Stefan Kookt

Hoi, ik ben Stefan en ik hou heel erg van koken. Liefst alles vers. En zonder pakjes of zakjes. Naas...

Statistieken
  • 1939Maaltijden gedeeld
  • 80Volgers
  • 708Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

11462Koks

34064Afhalers

91364Gerechten

200118Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde