Tante Emmie

hoi ik ben Emmie! Heb samen met mijn vriend Jesse www.destrandbar.nl op festivals en feestjes en geef high tea en high wine geheel verzorgd op locatie. Koken is mijn passie en daarom ben ik ook gediplomeerd kok.
In de zomer kan je me vinden op de vele festivals maar in de winter als het rustig is deel ik graag mijn menukaart met de buurt. Ik maak naast warme gerechten ook graag desserts en taartjes en macarons en die vind je af en toe als bonus bij je maaltijd. <

Naast koken bak ik ook graag en ik ben sinds een jaar begonnen met het maken van taarten. Niet gewone maar van die met zachte cake vullingen en fondant erover. Fantastisch!
Deze bied ik ook aan op de site maar daarvoor is het beter dat je even contact met me opneemt zodat je je wensen kan doorspreken. Prijzen gaan vanaf €3,- per persoon met een minimum van 10 personen of vanaf €30,-

wie weet neem jij een keer een maaltijd bij mij af!

Bedankjes

  • Mudia Belgie 19-04-19

    Dag Emmie,

    Bedankt voor de heerlijke boerenkool. Inderdaad traditioneel. Zo vind ik m lekker.

    Fijn dat ik zo laat nog terecht kon om het op te halen.

    Tot volgende keer. Groet, Willem

    Treewillie schreef op  over Stampot boerenkool traditioneel.

  • Dank je voor de heerlijke soep!

    Wil & Ingrid

    Funky schreef op  over Drentsche snert!

  • Dit was met afstand de lekkerste snert ever. En ook meer dan voldoende. Ook de worst. Aanrader!

    Bruijne schreef op  over Drentsche snert!

  • Deze Paella was echt goed, deed me denken aan een heerlijk zonovergoten terrasje aan zee in Catalonië, top Emmie!!!!

    Funky schreef op  over Paella

  • Was weer heerlijk!

    hiemie schreef op  over Gezonde Pasta Carbonara, The real deal!

  • We hebben lekker gegeten van de broccolisoep met broodje gerookte kip.

    Ka55 schreef op  over brocoli soep met zelfgebakken broodje met gerookte kip

  • Ik ben een uitgesproken liefhebber van dit heerlijke goedje...en deze was echt uit de kunst: niet te zoet, goede vanillesmaak en een perfect korstje..super! Wij hebben weer echt gesmikkeld. Het zelfgebakken koekje was er ook heel lekker bij.

    Dank weer voor een prima maaltijd!
    Dörte en Frits

    Frits & Family schreef op  over romantische creme brulee

  • de salade en de rolletjes waren erg lekker!

    monnik schreef op  over Paleo! tomaten avocado salade met gemarineerde varkensfilet en andijvierolletjes

  • Het was super lekker Emmie, bedankt!!!

    groetjes,
    Wil & Ingrid

    Funky schreef op  over Paleo! tomaten avocado salade met gemarineerde varkensfilet en andijvierolletjes

  • Hoi Emmie,
    We hebben weer heerlijk gegeten,
    Tot maandag weer'
    Dank en groeten Ingrid en Wil

    wilw schreef op  over zalm met tagliatelle spinazie en champignonroomsaus

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Facebook gekoppeld
  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 97Maaltijden gedeeld
  • 10Volgers
  • 26Bedankjes ontvangen

Badges

  • Ik heb mijn favo wilde zalm recept gedeeld en maak kans op het kookboek 'Visbijbel'!
  • Ik heb tijdens de Apetinaweek gekookt met kaasblokjes en daarom heb ik deze badge verdiend!

Like Thuisafgehaald

12235Koks

36052Afhalers

92225Gerechten

203968Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde