Tante Nel (kookt)

image

Ik kook sojavrij, dat is de basis. Verder kook ik wat ik lekker vind, maar ik ben terughoudend met zuivel, suiker en vlees en kies bij voorkeur voor volkoren. Soms kook ik vegetarisch, maar dat is geen bewuste keuze. Ik kan bijvoorbeeld zonder vlees en vis koken, maar met biologische kippenbouillon. Ik kies voor biologische groenten waar dat qua prijs redelijk is en altijd voor biologisch vlees. Ik kook in het weekend en maar een paar porties.

Eigen bakje meenemen en op = op
Geen eigen bakje is 25ct pp extra. Check wel even bij me of ik idd aluminiumbakjes op voorraad heb.

Ik gebruik met grote regelmaat noten en notenolie in mijn keuken. Ik voel mij daardoor niet comfortabel bij koken voor mensen met een notenallergie.

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Amaliastraat, Leiden

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 61Maaltijden gedeeld
  • 9Volgers
  • 38Bedankjes ontvangen

Badges

  • Ik heb mijn favo wilde zalm recept gedeeld en maak kans op het kookboek 'Visbijbel'!
  • Ik heb tijdens de Apetinaweek gekookt met kaasblokjes en daarom heb ik deze badge verdiend!
  • Witlofweek van 7 tot en met 13 april

Op zoek naar catering?

Kijk hier voor catering in Leiden ›

Like Thuisafgehaald

11530Koks

34252Afhalers

91512Gerechten

200628Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde