Lamstajine met verschillende groenten en couscous

  • 3 / 3 Duim omhoog
  • 2 Hartje

Tijd om weer eens wat nieuws uit te proberen:
Marokkaanse stoofschotel van lamsvlees, veel specerijen, tomaat, courgette en rode paprika (kan ook zonder paprika).

De lamsbout laat ik eerst een nacht marineren in een 'chermoula' (kruidenpasta) van rode ui, koriander, peterselie, gember, knoflook, citroen, harissa (pittige Marokkaanse tomatenpuree), komijn, paprikapoeder, korianderzaad en saffraan.
Het vlees braad ik aan en dan gaat het met (de rest van) de kruidenpasta, kaneel, tomaten, citroenschil, honing en gedroogde pruimen op lage temperatuur een aantal uren in de oven tot het helemaal zacht en mals is.

Het is handig als je een bakje meeneemt.
Laat je even weten hoe laat je komt?

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

de Houtmanstraat, Arnhem

De kok

223324 423920277672428 1605022249 n

Trai-Tanja-rie

Hoi,
Ik ben Tanja. Koken vind ik (bijna) het leukste dat er is.
Ik hoop dat ik jullie heel blij k...

Statistieken
  • 686Maaltijden gedeeld
  • 11Volgers
  • 447Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

11540Koks

34277Afhalers

91587Gerechten

200712Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde