Huisgemaakte "quattro formaggi" lasagne a la YoungChef!

  Op verzoek weer beschikbaar!

  Heerlijke lasagne a la YoungChef. Op de pasta na volledig huisgemaakt. Met laagjes authentieke Provençaalse tomatensaus, mornay saus en gegratineerd met oude kaas en geitenkaas. Verder zit er kwalitatief rundergehakt van de slager in, ui, zoete- en normale paprika, wortel, knoflook, peterselie, tijm, marjolein etc.

  Wacht, mornay saus?? Mornaysaus is een afleiding van de Franse klassieker bechamel met daarin gesmolten kaas. Ik gebruik hiervoor een mix van diverse kaassoorten a la quatro formaggi. Alles in balans zodat alle kaassoorten aanwezig zijn maar niet te overheersend. Overigens wél een machtige maaltijd maar dat moet ook met een lasagne toch !

  Let op: mijn maaltijden zijn per 2019 duurder geworden i.v.m. diverse prijsverhogingen. Meer informatie vind je op mijn profiel.
  -------------------------------------------------------------------------------
  Al mijn maaltijden worden met kennis en liefde bereidt en mijn porties zijn ruim. Uiteraard dagvers bereidt en ik maak altijd gebruik van verse ingrediënten. Dit houd ook in eigen marinades, bouillons, specerijen en kruiden mengsels en geen zakjes of pakjes! Tevens zorg ik voor disposables en hoef je zelf geen bakje mee te nemen. Tijd van afhalen doorgeven word gewaardeerd!

  Afhaalmomenten

  Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

  Deel dit gerecht

  Afhaallocatie

  Google Map

  Masayalaan, Nijmegen

  De kok

  Profielfoto1

  YoungChef

  Per eind januari helaas gestop met Thuisafgehaald. Door een promotie op werk en nieuwe verantwoordel...

  Statistieken
  • 198Maaltijden gedeeld
  • 21Volgers
  • 31Bedankjes ontvangen

  Meer gerechten van deze kok ›

  Like Thuisafgehaald

  11636Koks

  34554Afhalers

  91374Gerechten

  201317Ontmoetingen

  Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde