YoungChef

Profielfoto1

Ambachtelijk - Scherp geprijsd - Eerlijk - Betrouwbaar

Hallo! Mijn naam is Robbin. Zoals mijn nickname al een beetje verklapt ben ik een jongeman die dol is op koken en lekker eten!

Ik heb 9 jaar als professioneel kok gewerkt, echter is dit door gezondheidsredenen niet meer mogelijk. Ik hoop mijn passie, (voor)liefde en ervaring via dit platform toch nog te mogen delen en daarbij wellicht mooie ontmoetingen opdoen!

Ik bied wekelijks geplande maaltijden aan, daar ligt mijn kracht. Tevens prijs ik mijn maaltijden eerlijk; enkel kostprijs dekkend. Mijn porties zijn ruim.

Ik kook ambachtelijk en zeer (di)vers. Vaak maaltijden die net wat bewerkelijker zijn dan wat de gemiddelde persoon zelf zou koken. Zo kook ik met vaak met verse kruiden en specerijen i.p.v. gedroogde poeders en zijn veel gerechten gebaseerd op ambachtelijke bouillons in plaats van een snel en goedkoop bouillonblokje. Ik spies mijzelf niet vast op 1 style maar kook waar ik achter sta en zelf ook enorm blij van word! Soms betreft dit een 6,50 maaltijd, soms een 3,50 maaltijd. Dit ligt puur aan de ingrediënten en product keuze.

Al mijn maaltijden biedt ik aan in disposables, dus je hoeft zelf niks mee te nemen. Maaltijden worden koud aangeboden. Zo heb je zelf de keuze hoe laat je wil eten en komt het niet lauw aan als je thuis bent. Ik waardeer het als mijn afhalers gepast kunnen betalen. Wisselgeld is aanwezig maar beperkt. Ook kan je bij afhalen via de app Tikkie digitaal betalen. Hoe dat werkt leg ik je graag uit als je een maaltijd komt afhalen.

Zit je door wat voor reden dan ook in een lastige situatie: wellicht kan ik iets voor je betekenen. Ik sta open voor abonnement aanvragen.

Kom je snel mijn maaltijden proeven? :D

------------------------------------------------------
* Voor vragen, opmerkingen of verzoeken kan je mij bereiken op Robbin@thuisafgehaald.nl

* Thuiskok van de maand September 2018:
https://www.thuisafgehaald.nl/thuisafgehaald-blog-kok-van-de-maand-94731/item94731

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Masayalaan, Nijmegen

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Facebook gekoppeld
  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 95Maaltijden gedeeld
  • 15Volgers
  • 21Bedankjes ontvangen

Badges

  • Ik was bij de landelijke koksdag 2018!

Like Thuisafgehaald

11810Koks

86744Afhalers

97690Gerechten

194860Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde