YoungChef

Profielfoto1
Profielfoto2
Profielfoto3

  Ambachtelijk - Scherp geprijsd - Eerlijk - Betrouwbaar

  Hallo! Mijn naam is Robbin. Zoals mijn nickname al een beetje verklapt ben ik een jongeman die dol is op koken en lekker eten!

  Ik heb 11jaar als fulltime professioneel kok gewerkt, echter is dit door gezondheidsredenen niet meer fulltime mogelijk. Hierdoor werk ik parttime en kook ik vanuit huis maaltijden voor buurtgenoten dichtbij en verder weg. Hier heb ik reeds al tal van mooie en zelfs bijzondere ontmoetingen opgedaan!

  Het leuke van Thuisafgehaald is in mijn ogen dat het verder gaat dan een maaltijd koken, iemand haalt die af aan de deur en ok doei. Zeker niet! Je bent welkom binnen, je ontmoet de thuiskok, je ziet zijn of haar keuken en er is tijd voor een praatje. Het verbind mensen en is erg maatschappelijk.

  Ik bied wekelijks diverse geplande maaltijden aan. Tevens prijs ik mijn maaltijden eerlijk; enkel kostprijs dekkend. Mijn porties zijn ruim.

  Ik kook ambachtelijk en zeer (di)vers. Alles from scratch! Mijn maaltijden zijn bewerkelijker dan wat de gemiddelde persoon zelf zou koken. Ik kook uitsluitend met verse ingrediënten. Dus verse kruiden en specerijen i.p.v. gedroogde varianten, huisgemaakte bouillons die uren staan te trekken, eigen sauzen, dressings, recepten en bereidingswijze. Ik spies mijzelf niet vast op 1 style maar kook waar ik achter sta en zelf ook enorm blij van word! Dit gaat van de oud Hollandse keuken na Thais, Indiaas, Mexicaans, lekker klassiek Frans en meer.

  Al mijn maaltijden bied ik aan in disposables, dus je hoeft zelf niks mee te nemen als alleen een goed humeur. Bakjes kan je echter terug inleveren bij een volgende keer, dan word dit verrekend. Bij genoeg bakjes betekend dit een gratis maaltijd verrekening. Lever je de bakjes niet in, dan adviseer ik in ieder geval hergebruik op een andere manier. Mijn maaltijden worden koud aangeboden. Zo heb je zelf de keuze hoe laat je wil eten en komt het niet lauw aan als je thuis bent.

  Zit je door wat voor reden dan ook in een lastige situatie: wellicht kan ik iets voor je betekenen. Ik sta open voor abonnement aanvragen.

  Kom je snel mijn maaltijden proeven? :D

  PS: In 2019 zijn mijn prijzen gemiddeld 8 - 10% duurder geworden. De btw verhoging van 3% valt tezamen met een algehele prijsverhoging + de TA bijdrage is eind 2018 ook flink omhoog gegaan. De TA bijdrage had ik reeds nog niet verrekend om mijn afhalers tegemoet te komen.

  ------------------------------------------------------
  * Geupdate 01-01-2019

  * Voor vragen, opmerkingen of verzoeken kan je mij bereiken op Robbin@thuisafgehaald.nl

  * Thuiskok van de maand September 2018:
  https://www.thuisafgehaald.nl/thuisafgehaald-blog-kok-van-de-maand-94731/item94731

  Bedankjes

  Afhaallocatie

  Google Map

  Masayalaan, Nijmegen

  Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Facebook gekoppeld
  • Tevreden afhalers

  Statistieken

  • 198Maaltijden gedeeld
  • 21Volgers
  • 31Bedankjes ontvangen

  Badges

  • Ik was bij de landelijke koksdag 2018!

  Like Thuisafgehaald

  11887Koks

  87282Afhalers

  97246Gerechten

  196293Ontmoetingen

  Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde