OUD & NIEUW ACTIE: Kies je eigen maaltijden! Allemaal 5euro. 2 afhaaldagen.

3# Maaltijd
  • 4 / 4 Duim omhoog
  • 1 Hartje

-------------------------------------------------------
YoungChef OUD & NIEUW ACTIE!!!
-------------------------------------------------------

Hoe werkt de actie?
Maak een keuze uit onderstaande maaltijden. Bepaal zelf welke maaltijden en hoeveel je porties je van elke maaltijd wilt bestellen. Ze kosten allemaal €5,00 voor een ruime portie. Dit is inclusief TA bijdrage, disposable bakjes, maaltijd labels en tasje. Wel vraag ik een minimale afname van 3 maaltijden per bestelling. Alle maaltijden zijn zodanig samengesteld dat deze prima in de vriezer kunnen. Vers 3 dagen houdbaar, in de vriezer zeker 1 maand.

Hoe bestel ik?
Bestel en betaal voor het aantal maaltijden dat je graag wilt bestellen. Geef in de opmerking duidelijk(!) aan welke maaltijden en hoeveel keer je wat besteld hebt. Geef ook duidelijk aan welke afhaaldag en rond hoe laat je verwacht de maaltijden af te halen. Mocht je op voorhand of achteraf vragen hebben dan kan je mij bereiken via robbin@thuisafgehaald.nl Je mag hier ook je telefoonnummer achterlaten en dan bel ik je terug. Ik zet liever niet mijn telefoonnummer openbaar neer hier zoals je begrijpt maar help je graag verder als je vragen hebt. :)

Waarom deze actie:
Deze actie is om een prachtig jaar af te sluiten met bijzondere ontmoetingen, lekkere maaltijden en een hoop leuke mensen die ik ontmoet heb. Ik kook met veel plezier voor de buurt en haal daar heel veel positieve energie uit! Vanaf 1 januari heb ik vakantie voor 1 of 2 weken. Dan zal ik niet koken voor thuisafgehaald. Dit is dus ook een beetje om mijn vaste afhalers en abonnementen tegemoet te komen waarbij ze wat maaltijden in de vriezer kunnen doen zodat ze wel gevarieerd, lekker en vers blijven eten. Of voor wanneer men familie of vrienden over de vloer heeft met oud en nieuw, en makkelijk maar toch lekker wilt eten!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Het menu:
- Maaltijd 1: Ragout van lam met groenten en rijst
- Maaltijd 2: Smeuïge bospaddenstoelen risotto(v)
- Maaltijd 3: Lasagne quattro formaggi met rundergehakt
- Maaltijd 4: Oosterse Kip kerrie met rijst
- Maaltijd 5: {UITVERKOCHT} Vegetarische groene curry met couscous (v)
- Maaltijd 6: Pasta YoungChef: op basis van tomaat/paprika saus met bbq tonijn en groente

LET OP: Ik vraag een minimale afname van 3 maaltijden per bestelling. Mocht je nu nog bestellen dan is het niet mogelijk meer dan 3 porties van dezelfde maaltijd te bestellen. Dit i.v.m. inkopen en inschatten van de hoeveelheid maaltijden.

Er zijn 2 afhaaldagen:
- Zondag 30dec van 15:00 tot 20:00
- Maandag 31dec van 12:00 tot 20:00

Zoals je van YoungChef gewend bent zijn alle maaltijden huisgemaakt. Ze zijn goed gevuld en uitsluitend gekookt met verse ingrediënten. Ambachtelijk gekookt from scratch!

Afhaalmomenten

Op dit moment biedt de kok deze maaltijd helaas niet aan. 

Deel dit gerecht

Bedankjes

Afhaallocatie

Google Map

Masayalaan, Nijmegen

De kok

Profielfoto1

YoungChef

Per eind januari helaas gestop met Thuisafgehaald. Door een promotie op werk en nieuwe verantwoordel...

Statistieken
  • 198Maaltijden gedeeld
  • 21Volgers
  • 31Bedankjes ontvangen

Meer gerechten van deze kok ›

Like Thuisafgehaald

11636Koks

34555Afhalers

91375Gerechten

201318Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde