Zinin!

juut oz

Koken en bakken is al jaren mijn grootste passie. Ik vind het enorm zinvol en leuk als anderen kunnen meegenieten van alle lekkernijen die ik met veel liefde maak! Al jaren kook ik voor grote groepen, veelal muzikanten, op festivals, in theaters en op locatie. Daarnaast vind ik het onwijs leuk om High Tea's te verzorgen met zowel zoete als hartige lekkernijen en in thema's te koken (Mexicaans, Italiaans, Indiaas, Marokkaans). Ik gebruik graag goede en smaakvolle ingrediënten en als ik maaltijden met vis bereid, is dit altijd verantwoorde vis. Uiteraard probeer ik graag nieuwe dingen uit, dus verzoekjes zijn zeer welkom!! Of laat je verrassen door een potje zelfgemaakt chutney, pindakaas of chocoladepasta!

Bedankjes

  • Wat een heerlijke soep, met veel verse groenten! :-)

    Nike13 schreef op  over Marokkaanse kikkererwtensoep

  • IMG 5891

    Hoi Judith. Dat was smullen zeg! Lekker met al die verse kruiden en ingrediënten. Hopelijk tot snel weer ( bij jou of bij mij ) :-)

    Groetjes Carmen

    vega@Carmen schreef op  over Marokkaanse kikkererwtensoep

  • Beter laat dan nooit, maar bedankt voor de pompoensoep!
    Was erg nice!

    Groetjes,

    De 100ste klant! :)

    B-Art schreef op  over pompoen-rijstsoep met za'atar en linzenmousse met brood

  • image

    Oei wat was dat schandalig lekker zeg! Het warme land erbij denken was geen probleem. Veel dank ervoor.

    Bocuse Zuilen schreef op  over Italiaanse caponata met artisjok-cannellinibonendip & couscous met kruiden

  • Hoi Judith,
    Bizar, ik ben niet dol op aubergine, hou absoluut niet van rozijnen in mijn eten en als ik had geweten dat er selderij in zat was ik waarschijnlijk niet gekomen.....Maar het was ontzettend lekker. Heerlijk gewoon. Ik heb enorm gesmuld en mocht je dit ooit weer maken dan ben ik zeker weer van de partij! Geleerd dat op zichzelf niet aantrekkelijke elementen in combinatie met elkaar onweerstaanbaar goed kunnen zijn. Een hele zinnige les :-)

    suut schreef op  over Italiaanse caponata met artisjok-cannellinibonendip & couscous met kruiden

  • Mirjam Koelewijn ZW

    Het was heerlijk, Judith! Bijzonder mooie combinatie van smaken en geuren en kleuren :-)
    Dank je wel & tot de volgende keer!

    Mirjam-Geertje schreef op  over Italiaanse caponata met artisjok-cannellinibonendip & couscous met kruiden

  • IMG 1730

    Heerlijk, veel dank. Saar vond het inderdaad wat vreemd, maar dat betekent alleen maar dat ik er morgen weer van kan genieten. Erg benieuwd naar je volgende aanbod. Groet, Michiel

    Michiel1979 schreef op  over Italiaanse caponata met artisjok-cannellinibonendip & couscous met kruiden

  • 20150505 195708

    Geen maaltijd afgehaald

    Nikje schreef op  over Afrikaanse bataat in gemberpindasaus met zoete appelsalade, geserveerd met jolofrijst

  • Dankjewel, het was heel erg lekker en gevarieerd, wat een verwennerij! Mijn zus was ook enthousiast :)

    MarjonW schreef op  over Afrikaanse bataat in gemberpindasaus met zoete appelsalade, geserveerd met jolofrijst

  • Het was heerlijk! En met die verschillende salades en de chutney erbij een heel uitgebreid en gevarieerd diner. Lekker gekruid.
    Dank weer voor je geweldige kookkunst.

    Monica18 schreef op  over Afrikaanse bataat in gemberpindasaus met zoete appelsalade, geserveerd met jolofrijst

Afhaallocatie

Google Map

Ted visserweg, Maarn

Geverifieerde gebruiker

  • Gegevens gecheckt
  • Facebook gekoppeld
  • Tevreden afhalers

Statistieken

  • 396Maaltijden gedeeld
  • 21Volgers
  • 154Bedankjes ontvangen

Badges

  • Witlofweek van 7 tot en met 13 april
  • Bio10daagse badge

Like Thuisafgehaald

11827Koks

34909Afhalers

91521Gerechten

201980Ontmoetingen

Stichting Social & Green Innovation | webdesign by Insyde