Stichting Thuisafgehaald roept alle Nederlanders op om tussen 27 september en 6 oktober een of meerdere keren voor je buren te koken, zodat iedereen in Nederland kan genieten van een lekkere, verse en met liefde bereide maaltijd en fijn sociaal contact met zijn/haar buren.

Ga jij de uitdaging aan en kook jij ook voor je buren? Of haal je liever af? Je bepaalt natuurlijk helemaal zelf hoeveel dagen en voor hoeveel porties je meedoet.

Kook jij ook een keer?Liever afhalen?


De Kook Voor Je Buur 10Daagse wordt mede mogelijk gemaakt door onze focusgemeenten: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Nieuwegein, Vlaardingen & Delft én het Oranjefonds, het VSB fonds, het Sint Laurensfonds en het KF Heinfonds.

Vanuit deze focusgemeenten zullen een aantal wethouders en burgemeesters ook meedoen aan de Kook Voor Je Buur 10Daagse. Lijkt het jou leuk om een keer een maaltijd af te halen bij jouw wethouder of burgemeester? Houdt dan vooral de website in de gaten. Vanaf 1 september zullen alle VIP-maaltijden online worden gezet.