Lekker en gezond eten afhalen

Lekker en gezond eten afhalen | Thuisafgehaald

Wil je vanavond lekker en gezond eten? Maar heb je geen zin om zelf te koken? Thuisafgehaald biedt hulp. Met Thuisafgehaald kun je elke dag een verse maaltijd afhalen bij jou in de buurt. Wil je weten wat er vanavond bij jou in de buurt wordt aangeboden? 

Vind een gezonde maaltijd bij jou in de buurt

Een verse maaltijd afhalen

Elke dag smullen er honderden mensen van de heerlijke gerechten die thuiskoks bereiden en delen. Er zijn thuiskoks door heel Nederland, zo vind je altijd wel een lekkere en gezonde maaltijd in de buurt! Je kunt het aangeven als je bijvoorbeeld vegetarisch bent, of als je andere dieetwensen hebt.

Geef je gratis en vrijblijvend op wanneer je een maaltijd wil afhalen bij jou in de buurt.

Hoe werkt Thuisafgehaald?

Thuisafgehaald laat buurtgenoten samenkomen om te genieten van goed en lekker eten waar je blij van wordt! Via Thuisafgehaald kun je in heel Nederland maaltijden met je buurtgenoten delen. Je geniet van elkaars kookkunsten én leert gelijk je buur kennen!

Thuisafgehaald is een community van thuiskoks, afhalers en samenwerkingspartners. Wij geloven dat we meer kunnen bereiken samen als we delen. Dat is de kern van het Thuisafgehaald concept. We delen met gebruikers en met anderen. Ons eten, onze kennis, onze ideeën en onze methodiek. Samen met onze community kunnen we Thuisafgehaald verder ontwikkelen en steeds beter te maken.

Betalen bij Thuisafgehaald

Alle losse maaltijden voor een specifieke datum die gedeeld worden, worden online betaald! Maaltijden voor een datum naar keuze en verzoeken aan alle koks worden contant aan de kok betaald.

Ervaring en reviews van andere gebruikers

Bekijk de ervaringen en andere mooie verhalen van gebruikers van Thuisafgehaald.

Vind een gezonde maaltijd bij jou in de buurt

Handige links