Promotiemateriaal om te verspreiden

FlyerGebruik de flyer om uit te leggen hoe Thuisafgehaald werkt. Mail ons als je papieren versies wil ontvangen. 


KokspromotieflyerVerspreid de kokspromotieflyer in je wijk en krijg zo hopelijk nieuwe afhalers! Mail ons als je papieren versies wil ontvangen.
Lees meer tips over deze flyer.

VisitekaartjeKlik hier om je eigen visitekaartje te maken. Laat hem drukken bij Vistaprint en klaar!
Cadeaubon kleur Geef een bon van een thuiskok cadeau! Neem eerst contact op met de kok en vul daarna deze cadeaubon in. Veel plezier met geven!
Cadeaubon zwart/wit
Geef een bon van een thuiskok cadeau! Neem eerst contact op met de kok en vul daarna deze cadeaubon in. Veel plezier met geven!

Scheurstrook kleurMet de scheurstrook maak je promotie voor je koksprofiel. Hang hem bijvoorbeeld op in de supermarkt of in de boom voor je deur. 
Scheurstrook zwart/witMet de scheurstrook maak je promotie voor je koksprofiel. Hang hem bijvoorbeeld op in de supermarkt of in de boom voor je deur. 
Poster kleurHang een poster op achter je raam of in de bibliotheek in jouw plaats! Mail ons als je papieren versies wil ontvangen. 
Poster witHang een poster op achter je raam of in de bibliotheek in jouw plaats! Mail ons als je papieren versies wil ontvangen.

Opzet persbericht ThuisafgehaaldDit persbericht kun je gebruiken wanneer je in de lokale media Thuisafgehaald wil promoten. Voor tips, mail Jasmijn!

Ga terug naar het begin van de toolkit