Apetina

“Wij maken natuurlijke zuivelproducten voor iedereen bereikbaar.” Dat is de missie van Arla Foods Nederland.

Ons assortiment bestaat uit  100% natuurlijke zuivelproducten. Dat wil zeggen: gemaakt van pure ingrediënten, zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, en met zo min mogelijk toevoegingen en bewerkingen.

Het verhaal achter Apetina®
Apetina is witte kaas en wij hebben producten voor elke gelegenheid; in stukken, plakken en blokjes, in pekelwater en in olie, met olijven, knoflook en andere lekkere ingrediënten. Daarnaast hebben wij onlangs daar twee nieuwe varianten aan toegevoegd. Apetina knoflook & peterselie en Apetina gele kaas saladeblokjes.

Apetina is verse kaas met een heerlijk milde smaak, gemaakt van gepasteuriseerde koemelk met melkzuurbacteriën. De kaas is zeer geschikt als ingrediënt in salades, maar ook als smaakmaker in warme gerechten zoals sauzen, soepen en op pizza. Geniet van Apetina!

Vriend van Thuisafgehaald
Uiteraard zijn wij vriend van Thuisafgehaald. Hier houdt iedereen van koken en lekker eten, en wij ook!  Door Apetina kaasblokjes door de salade te doen of je pizza mee te beleggen geef je net even een extra touch mee aan je gerecht. 

Apetina als driegangenmenu
Wij houden van de zomer, én van zomerse diners in de buitenlucht.
We beginnen met tomaatjes uit de oven. Gevuld met Apetina knoflook & peterselie en klein gesneden courgette  als voorgerecht.

Het hoofdgerecht bestaat uit een verse maaltijdsalade met boordevol lekkere verse ingrediënten zoals rucola, tomaatjes, lente ui en rode paprika. Als extra smaakmaker voegen we aan de salade onze nieuwste product toe, Apetina gele kaas saladeblokjes.

Als afsluiter van het zomerse diner kiezen we voor een verrassend en fris nagerecht. Grote, sappige stukken watermeloen met verse munt en blokjes Apetina.