Bonduelle

Bonduelle houdt van groenten én verrassen! Jij ook? Verras jezelf met Bonduelle!

Alleen de beste groenten verdienen een plek in de verpakkingen van Bonduelle. Vlakbij de oogstvelden worden de groenten gecontroleerd op kleur en formaat. En natuurlijk wordt van elke oogst uitvoerig geproefd, zodat je zeker weet dat alleen het allerbeste van de natuur in jouw keuken terechtkomt. 

De reden dat Bonduelle en Thuisafgehaald vrienden zijn?
Eten is verbinden, universeel en vooral genieten. Eten brengt mensen samen en dit is precies wat Thuisafgehaald goed doet. Wij vinden Thuisafgehaald een mooi, laagdrempelig en innovatief platform. Prachtig om het enthousiasme van de koks, en de smeltkroes van gerechten te zien. Een passie die we samen delen: Koken en mensen verrassen met lekker eten? Heerlijk toch!

Als we Bonduelle zouden beschrijven in een 3 gangen menu?

-       Dan nemen we als voorgerecht de exotische bonen van Bonduelle. Heerlijk van smaak en met een stevige bite. Zowel te verwerken in koude als warme gerechten! Momenteel zeer in trek, door zijn veelzijdigheid, gezonde karakter en perfect voor een dagje zonder vlees. Het zal complimenten regenen met het volgende voorgerecht: Een overheerlijke lauwwarme linzensalade met geitenkaas….

-       Als hoofdgerecht onder de aandacht onze roerbakmixen uit de diepvriesgroenten. Direct uit de diepvries te gebruiken, gemak in een zak. Zo tover je binnen een aantal minuten bijvoorbeeld een heerlijke Spaghetti Bolognese of Nasi Goreng op tafel!


-       Dan als toetje, de Crispy maïs van Bonduelle. Deze kleurrijke knapperige korrels brengen een palet aan kleur en smaak op je bord. De zoete smaak van maïs leent zich heel goed voor nagerechten. Wel eens gedacht aan het maken van maïsmuffins? Zelfs als je geen echte zoetekauw bent, is een muffin moeilijk te weerstaan.

Bonduelle selecteert voor jou de lekkerste groenten. Voor verrassende combinaties en toepassingen met onze groenten kun je naar www.bonduelle.nl of op facebook.com/bonduelle.nl Verras jezelf!