Dille & Kamille

Omdat geluk vaak in kleine dingen zit!
Bij Dille & Kamille zijn we er van overtuigd dat geluk in kleine dingen zit. In tijd nemen voor jezelf en je omgeving, in genieten van de natuur en van de dagelijkse dingen in de geborgenheid van je (t)huis. En dus ook in spullen die fijn zijn om te gebruiken en die zo het leven plezieriger maken.

In onze gezellige winkels vind je van alles om heerlijk te koken en gezellig te tafelen, om zelfs het kleinste tuintje om te toveren in een groene oase, en om van je huis een echt rustpunt te maken. Handige basics en fijne hebbedingen voor je huis, tuin en keuken, allemaal mooi van vorm, functioneel en liefst gemaakt van natuurlijke materialen – 'Natuurlijke eenvoud' noemen we dat.

Lekker koken, pure en gezonde ingrediënten en het delen van een met liefde en zorg klaar-gemaakte maaltijd: dat past helemaal bij Dille & Kamille. 
Daarom houden we van Thuisafgehaald! 

Een bezoek aan Dille & Kamille… als driegangenmenu: 
Als voorafje zie je buiten op de stoep voor de winkel allerlei kruidenplanten in leuke potten, gieters en andere tuinspullen, aan de muur hangen rieten boodschappenmanden. Je kijkt in de etalage en je ruikt intussen even aan de rozemarijn – lekker!

Ga naar binnen voor het hoofdgerecht: een ontdekkingstocht in de winkel. Als kookliefhebber word je meteen blij van alle kookspullen: bakvormen, massa's keukenhulpjes, snijplanken, ovenschalen, weckpotten, kookboeken, kruiden en specerijen, olijfolie en ander lekkers. Een aardige medewerkster weet van alles te vertellen over de eigen Dille & Kamille theelijn.
Je komt ook veel mooi basic servies tegen (kommetjes in alle soorten en maten!), tafelkleden, prachtige kaarsen, badspulletjes, speelgoed, lieve kaartjes, schriftjes en nog veel meer.

Het dessert is voor thuis: een tas vol leuke spulletjes. Je hebt bij de toonbank een handig info-foldertje meegekregen over hoe je je nieuwe tajine het beste kan gebruiken. Voor extra inspiratie kijk je nog even op de Dille & Kamille website, daar kom je allerlei lekkere recepten tegen. Morgen proberen!

Meer informatie? Kijk op www.dille-kamille.nl