Stichting Wijnonderwijs Nederland

De Stichting Wijnonderwijs Nederland (SWON) stelt zich als hoofddoel om mensen te stimuleren tot het volgen van opleidingen.

“Wijn bij het eten is als de kers op de taart” 

Liefhebber van lekker eten? Veel kans dat je daar ook graag een goed glas wijn bij drinkt. Als die wijn dan ook nog eens perfect bij het gerecht past, dan is het geluk compleet.

Wie zonder blikken of blozen de juiste fles uit het rek wil kunnen plukken, zorgt gewoon dat de ‘Ik weet wat van wijn’-app op z’n tablet of pc staat!

Het hoeft niet eens een chique diner te zijn, ook een doordeweekse - afgehaalde - maaltijd wordt met de juiste wijn een klein feestje. Alleen … welke fles past daar nu het best bij?

Je kan gokken of je laten leiden door het etiket, maar wil je echt weten hoe wijn en spijs elkaars mooie kanten versterken, dan heeft de Stichting Wijnonderwijs Nederland nieuws voor jou:

Via de e-learning cursus ’Ik weet wat van wijn’ word je ingewijd in het smaakuniversum van druiven, tannines en aroma’s. Bij elke (thuisafgehaalde) maaltijd kan je aan het proeven en experimenteren slaan. Zo gaat er slokje per slokje een hele wereld voor je open. Wedden dat jij en de thuiskok nooit uitgepraat raken!

  1. Het voorgerecht serveren we vaak in de vorm van een aantrekkelijke brochure of spannende teaser.
  2. Het hoofdgerecht is voor ons mensen actief bezig laten zijn met o.a. de beschikbare e-learning applicaties.
  3. Het toetje is uiteraard het online examen met een bijbehorend diploma als je kennis voldoende blijkt te zijn.

Met die kennis kun je dan experimenteren of beter bewust combineren als je iets eet wat je heel lekker vindt en een wijn kiest die je echt graag drinkt.

Wijn en spijs kunnen iets voor elkaar betekenen en vooral willen wij elkaars mooie kanten versterken zodat je nog meer geniet van de maaltijden die je via Thuisafgehaald kunt bestellen.

En wat is er nog mooier om je vrienden goede degelijke adviezen te geven? Juist daarom zijn wij vrienden van Thuisafgehaald!