Widgets

Heb je een eigen foodblog of andere webpagina waarover je graag over Thuisafgehaald vertelt?
Je kunt nu jouw eigen gepersonaliseerde Thuisafgehaald widget plaatsen!

Een widget is een applicatie die je kunt integreren op een webpagina met een code. Op deze applicatie is de actuele informatie te zien over:
- De koks in een bepaalde regio
- Het maaltijdenaanbod in een bepaald gebied
- Het maaltijdenaanbod van een specifieke kok

Hoe krijg ik een widget op mijn pagina?

Het invoegen van jouw gewenste widget is heel simpel:
1. Kies een van de drie onderstaande widgets die jij graag wil plaatsen
2. Mail ons jouw naam, profielnaam en postcode via info@thuisafgehaald.nl
3. Merel stuurt jou de gewenste widget toe via de mail.

Deze code kun je dan embedden op je profiel. Dat doe je zo: kopieer de gehele embed-code (inclusief deze haakjes: [widgetcode] ) en plak deze op je website als HTML code, ook wel broncode genoemd.

Hieronder zie je een voorbeeld van de drie beschikbare widgets waar je uit kunt kiezen. Deze zijn nu 600 bij 600, maar kun je naar iedere gewenste grootte aanpassen. 

Widget 1 - De koks in een bepaalde regio

Via deze widget kun je zien wat de koks uit een bepaalde regio aanbieden. Door op de icoontjes te klikken kun je bijvoorbeeld naar het koksprofiel om het aanbod te bekijken of om een maaltijd te bestellen!


Widget 2 - Het aanbod in een bepaald gebied

Deze pagina laat alle aangeboden maaltijden zien in een gebied naar keuze. Door op een maaltijd te klikken kun je de maaltijd meteen via de site bestellen. Ook zie je op deze widget een lijstje met de koks uit het gebied en is er de mogelijkheid om direct de koks te volgen!


Widget 3 - Het aanbod van een specifieke kok

Om jouw maaltijdenaanbod duidelijk zichtbaar te maken voor de bezoekers van je site kun je deze widget goed gebruiken! Naast het aanbod en je menukaart zijn ook alle bedankjes te zien. Goede promotie voor je koksprofiel dus.